Dziękujemy za potwierdzenie

Twój adres email został potwierdzony. Sprawdź teraz swoją skrzynkę

Wiadomość z linkiem do EBOOK-a powinna dotrzeć najpóźniej w ciągu 10 minut.

Gdybyś nie mógł jej znaleźć, sprawdź foldery SPAM, Inne, Oferty. 

W razie dalszych problemów, skontaktuj się z nami.

O PORADNIKU

"Robię domowy jogurt"

Podręcznik przygotowania domowego nabiału
FORMAT: EBOOK
23 strony skondensowanej wiedzy i naszego doświadczenia. Ebook, który pomoże Ci wystartować z domową produkcją jogurtu, kefiru, twarogu czy śmietany. Porady ekspertów. Nawet jeśli nie masz na razie czasu, pobierz ebook dzięki czemu będziemy Ci przypominać o tym w bardziej sprzyjającym momencie. W poradniku znajdziesz:

  • Jogurt - historia i zalety. Po co robić jogurt domowy?
  • Nietolerancja laktozy a jogurty
  • Czego potrzebujemy? Wybór mleka do jogurtu. Jak pasteryzować
  • Mleko prosto od krowy i "mleko" migdałowe, sojowe
  • Wybór startera do jogurtu. Jak przechowywać jogurt i startery?
  • W czym ukwaszać jogurt?
  • Przepis na jogurt domowy. Jaka konsystencja?
  • Jak z jogurtu uzyskać twaróg?
  • Jogurty wegańskie, jogurt migdałowy
  • Wiele przepisów z jogurtem domowym

Link do tego EBOOK-a powinien już być na Twojej skrzynce email. 

Miłego czytania i udanego jogurtu domowego!

Pobierz darmowego e-booka
„Robię domowy jogurt”



Wystąpił jakiś błąd, spróbuj ponownie.



Dziękujemy. Teraz koniecznie POTWIERDŹ adres mail, klikają w link w wiadomości, którą wysłaliśmy na Twojego maila.

Poznaj szczegółowe przepisy (w tym na jogurty mleczne i roślinne), korzyści, zalety domowo przygotowywanego jogurtu. W naszym e-booku znajdziesz odpowiedzi na wiele najczęściej zadawanych pytań. Podaj: