Deser jogurtowy z migdałami

SKŁADNIKI:

  • Szklanka jogurtu domowego
  • Łyżka miodu płynnego
  • 1/3 opakowania płatków migdałowych
  • 2 szczypty cynamonu

PRZYGOTOWANIE:

  1. Jogurt wymieszaj ze wszystkimi składnikami
  2. Przelej do miseczki
  3. Wstaw do lodówki na godzinę
  4. Udekoruj płatkami migdałowymi i cynamonem

Pobierz darmowego e-booka
„Robię domowy jogurt”



Wystąpił jakiś błąd, spróbuj ponownie.



Dziękujemy. Teraz koniecznie POTWIERDŹ adres mail, klikają w link w wiadomości, którą wysłaliśmy na Twojego maila.

Poznaj szczegółowe przepisy (w tym na jogurty mleczne i roślinne), korzyści, zalety domowo przygotowywanego jogurtu. W naszym e-booku znajdziesz odpowiedzi na wiele najczęściej zadawanych pytań. Podaj: