Jogurt kakaowy (z dodatkiem kakao)

SKŁADNIKI:

  • 2 łyżki kakao w proszku
  • 2 kostki czekolady
  • 250 ml jogurtu domowego

PRZYGOTOWANIE:

  1. Czekoladę trzemy na tarce z drobnymi oczkami.
  2. Do jogurtu wsypujemy 2 łyżki słodkiego kakao i wiórki czekolady.
  3. Delikatnie mieszamy. 
  4. Możemy też jogurt posypać z wierzchu czekoladą. 
  5. Jogurt kakaowy jest gotowy do spożycia.

Pobierz darmowego e-booka
„Robię domowy jogurt”



Wystąpił jakiś błąd, spróbuj ponownie.



Dziękujemy. Teraz koniecznie POTWIERDŹ adres mail, klikają w link w wiadomości, którą wysłaliśmy na Twojego maila.

Poznaj szczegółowe przepisy (w tym na jogurty mleczne i roślinne), korzyści, zalety domowo przygotowywanego jogurtu. W naszym e-booku znajdziesz odpowiedzi na wiele najczęściej zadawanych pytań. Podaj: