Mrożony jogurt jabłkowy

SKŁADNIKI:

  • 1 szklanka jogurtu domowego
  • 1 duże jabłko
  • 2 łyżeczki cukru pudru
  • Szczypta cynamonu

PRZYGOTOWANIE:

  1. Jabłko obrać ze skórki, zetrzeć na drobnej tarce.
  2. Do miksera wlać jogurt, stare jabłko, cynamon i cukier.
  3. Przelać do miseczki, wstawić do zamrażalnika na 2-3 godziny.

Smacznego

Pobierz darmowego e-booka
„Robię domowy jogurt”



Wystąpił jakiś błąd, spróbuj ponownie.



Dziękujemy. Teraz koniecznie POTWIERDŹ adres mail, klikają w link w wiadomości, którą wysłaliśmy na Twojego maila.

Poznaj szczegółowe przepisy (w tym na jogurty mleczne i roślinne), korzyści, zalety domowo przygotowywanego jogurtu. W naszym e-booku znajdziesz odpowiedzi na wiele najczęściej zadawanych pytań. Podaj: