Dip jogurtowy do mięs

SKŁADNIKI:

  • ½ szklanki jogurtu domowego
  • 2 łyżki ketchupu
  • ½ szklanki soku ananasowego
  • Łyżka soku z cytryny
  • 2 szczypty curry
  • Sól i pieprz do smaku

PRZYGOTOWANIE:

  1. Do garnka wlać sok ananasowy, dodać ketchup, przyprawy, sok z cytryny- zagotować
  2. Ostudzić
  3. Dodać jogurt
  4. Podawać jako dip do słonych przekąsek i mięs

Pobierz darmowego e-booka
„Robię domowy jogurt”



Wystąpił jakiś błąd, spróbuj ponownie.



Dziękujemy. Teraz koniecznie POTWIERDŹ adres mail, klikają w link w wiadomości, którą wysłaliśmy na Twojego maila.

Poznaj szczegółowe przepisy (w tym na jogurty mleczne i roślinne), korzyści, zalety domowo przygotowywanego jogurtu. W naszym e-booku znajdziesz odpowiedzi na wiele najczęściej zadawanych pytań. Podaj: