Brokuły z jogurtem

SKŁADNIKI:

  • Brokuły – 1 mała sztuka
  • 1 pokrojona cebula
  • Ząbek czosnku
  • Ostra papryka
  • Ulubione zioła
  • Sól, pieprz
  • Szklanka jogurtu domowego

PRZYGOTOWANIE:

  1. Brokuły ugotować
  2. W tzw. „międzyczasie” podsmażyć cebulę, czosnek
  3. Do jogurtu dodać przyprawy
  4. Ugotowane brokuły ułożyć na talerzu, dodać cebulę, polać jogurtem

Pobierz darmowego e-booka
„Robię domowy jogurt”



Wystąpił jakiś błąd, spróbuj ponownie.



Dziękujemy. Teraz koniecznie POTWIERDŹ adres mail, klikają w link w wiadomości, którą wysłaliśmy na Twojego maila.

Poznaj szczegółowe przepisy (w tym na jogurty mleczne i roślinne), korzyści, zalety domowo przygotowywanego jogurtu. W naszym e-booku znajdziesz odpowiedzi na wiele najczęściej zadawanych pytań. Podaj: