Jogurt z truskawkami

SKŁADNIKI:

  1. Truskawki (w całości lub pokrojone).
  2. Miska jogurtu domowego
  3. Ewentualne dodatki jak np. pestki dyni, płatki, musili.

PRZYGOTOWANIE:

  1. Do miski wrzuć truskawki i zalej je jogurtem. 
  2. Z wierzchu przystrój truskawkami i posyp innymi dodatkami: np. musli, migdałami, ziarnami itp.

Smacznego!

Pobierz darmowego e-booka
„Robię domowy jogurt”



Wystąpił jakiś błąd, spróbuj ponownie.



Dziękujemy. Teraz koniecznie POTWIERDŹ adres mail, klikają w link w wiadomości, którą wysłaliśmy na Twojego maila.

Poznaj szczegółowe przepisy (w tym na jogurty mleczne i roślinne), korzyści, zalety domowo przygotowywanego jogurtu. W naszym e-booku znajdziesz odpowiedzi na wiele najczęściej zadawanych pytań. Podaj: