Dip jogurtowy do warzyw

SKŁADNIKI:

  • Ogórek świeży- około ½ sztuki
  • Natka pietruszki
  • Koperek
  • Sól, pieprz
  • Szklanka jogurtu

PRZYGOTOWANIE:

  1. Ogórek i zieleninę miksujemy blenderem
  2. Dodajemy jogurt i przyprawy
  3. Mieszamy wszystkie składniki delikatnie z jogurtem.
  4. Można spożywać ze świeżymi warzywami np. jako sos.

Pobierz darmowego e-booka
„Robię domowy jogurt”



Wystąpił jakiś błąd, spróbuj ponownie.



Dziękujemy. Teraz koniecznie POTWIERDŹ adres mail, klikają w link w wiadomości, którą wysłaliśmy na Twojego maila.

Poznaj szczegółowe przepisy (w tym na jogurty mleczne i roślinne), korzyści, zalety domowo przygotowywanego jogurtu. W naszym e-booku znajdziesz odpowiedzi na wiele najczęściej zadawanych pytań. Podaj: